Indkøbskurv

Der er varer i din kurv

Persondata- og cookiepolitik

Behandling af personlige oplysninger

Vi indsamler og opbevarer kun persondata, som er nødvendig for, at du kan gennemføre dit køb, og vi kan yde dig service i den forbindelse. Vi opbevarer følgende data; navn, adresse, email, telefon og evt. cvr.nr. 

Af hensyn til regnskabsloven opbevares personoplysninger fra køb i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi deler data med eksterne aktører for at kunne sende pakker og sikre en god kundeservice.

Hos MHC er Bo Melholt dataansvarlig, og al personale er grundigt oplært i, hvordan persondata skal håndteres med fortrolighed. Der er indført daglige rutiner for forsvarlig omgang med persondata. Websitet sender ikke dine data i krypeteret form, men kommunikationsmetoden er krypteret.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi ligger inde med, og du kan bede om at få dit navn, adresse og email slettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven fra 25.05.18, og her vil MHC står til disposition ved henvendelse. – Kontakt venligst vores mail på: kontakt@melholt.nu

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse, og du giver samtykke til, at vi sender dig produktinformation og andet markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i mailen eller henvendelse til MHC. En framelding håndteres af os på linje med, at du tilbagekalder dit samtykke til at få tilsendt markedsføringsmateriale.

Cookies

MHC bruger cookies på vores websitet for at forbedre oplevelsen for dig som kunde og vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Vi samarbejder med facebook for at kunne levere personlige annoncer. Klikker du videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Vores pop up vindue på websidet ønsker at give fuld og hel information omkring de cookies, som vi bruger og at gøre det så nemt at styre indstillingerne for dem, som muligt. Vores cookies er opdelt i flere typer af cookies. 


Indvendige døre og tilbehør

Velkommen

Melholt’s Handels Center er beliggende på Leopardvej 2 - 8960 Randers SØ

Fra lageret sælges indvendige døre og karme til private og erhverv, som kan afhentes i butikken samme dag.

Vi kan også tilbyde levering på blot 1 - 3 hverdage.

+45 27 111 830

Åbningstid i butikken:

Man - fredag:  9.30 - 17.00
Lørdag:  10.00 - 13.00

Søn & Helligdage:  Lukket. 

Jule & Nytårslukket

Fra d. 22.12.18 til d. 01.01.19

Begge dage inkl.

Greb og beslag til indvendige døre

Greb og beslag

Melholt’s Handels Center har også et bredt udvalg af greb, beslag og tilbehør til døre og karme på lager. 

Besøg: 1527958